Årsmøde om fortidsminder 10. september 2017

Jammerbugt Kommune inviterer til årsmøde for plejegrupper og andre fortidsmindeinteresserede. Mødet er søndag 10. september i Huset bed Bratbjerg Søerne, Bratbjerg v. Tranum.

Plejegrupperne er grupper af frivillige, som har indgået en aftale med en lodsejer om at pleje et privatejet fortidsminde i Jammerbugt Kommune.

Under mødet vil der blive rig lejlighed til diskussion og erfaringsudveksling, og kan eventuelt dannes nye plejegrupper Arrangementet er åbent for alle.

Museumsinspektør ved Nordjyllands Historiske Museum, Lone Andersen, deltager også og vil fortælle om Jammerbugts lokale fortidsminder.

Program 10. september 2017 Kl. 11.00

Introduktion af dagens program

Præsentation fra pleje-grupperne om året der gik

Sandwich og sodavand/øl

Fund og fortidsminder i Jammerbugt Kommune

Tilmelding til Gunnar Hansen er nødvendig senest 4. september 2017 af hensyn til forplejning på: jog@jammerbugt.dk.

Se mere om projektet ”Fælles om fortiden” på kommunens hjemmeside og i folderen "På opdagelse i fortiden"